BØF, BAROLO & GT

Præsenteres af Folkets Madhus & First Hotel Twentyseven

Fredag 29. marts slår First Hotel Twentyseven dørene op for Bøf, Barolo og GT. Et joint venture mellem First Hotel Twentyseven, Folkets Madhus, Bonde til by, Copenhagen Distillery, Kjær Sommerfeldt og Simply Chokolate. Der er dømt fredagshygge med krogmodned Cote de Boeuf af Angus-kvæg akkompagneret af skønne økologiske grøntsager og frugtrig og fyldig Barolo, efterfulgt af lækre GT’s og urban gourmet chokolade.

Sæt venner og familie i stævne og hav en fantastiks aften på First Hotel Twentyseven.

Eventen afholdes på First Hotel Twentyseven, løngangsstræde 27, København K og starter med velkomstdrink med Copenhagen Distillery’s Organge gin imellem kl. 17-18. Bøf og Barolo kl. 18.15-20.15, Bayleaf GT’s til dessert fra Copenhagen Distillery med chokolade fra Simply Chokolate nydes fra ca. 20.15 i hotellets bar hvor DJ Rasmus Mølsted spiller op. Baren er åben og musikken forsætter med at spille til I vælger at festen slutter.

Menu:
Butcher’s Manifesto Charcuterie - Sprødt forårsgrønt fra Bonde til by.
Pre-dinner cocktail med Copenhagen Distillery’s orange gin.
---
Cote de Boeuf af krogmodnede Angus kvæg
Pommes Fondant - Rødder - Bagte beder - Brændte porrer - Urtesalat
Marvsmør - Bearnaisecreme - Sauce Verte.
---
2014 M.Abbona Barolo La Pieve, Piemonte
2014 Oberto Barolo La Morra, Piemonte
2014 Brovia Barolo Unio, Piemonte
---
After-dinner GT med Copenhagen Distillery’s Bay Leaf, Organic London Dry Gin.
---
Der er mulighed for at booke værelse på hotellet med flot rabat – book på www.firsthotels.dk - brug koden BBGTFH27





Adresse: Løngangstræde 27, 1468 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.